Parppeinpirtti ja perinneleivonnaiset

Parppeinpirtin perinneleipomossa leivotaan suurella sydämellä

03.03.2021

Tule töihin Ravintola Parppeinpirttiin

Etsimme ravintola-alan osaajia kesäsesonkiin

Kiinnostaako karjalainen ruokakulttuuri? Unelmoitko ainutlaatuisesta työympäristöstä? Oletko moniosaaja?

Haemme joukkoomme työtä pelkäämättömiä ja positiivisia ravintolatyöntekijöitä kesäsesongin ajaksi. Koulutus tai kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä . Koulutustakin tärkeämpänä pidämme ahkeraa ja iloista asennetta työhön!

Tarjoamme sinulle työkokemusta karjalaista ruokakulttuuria vaalivassa ravintolassamme. Työskennellessäsi meillä pääset kokemaan, sekä välittämään eteenpäin, karjalaista vieraanvaraisuutta ja perinnetietoutta. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan perinneleipomossamme aitojen karjalanpiirakoiden ja vatruskoiden tekoon.

Kesätyökautemme ajoittuu pääsääntöisesti kesä-, heinä- ja elokuulle. Työsuhde alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työsuhde kestää 1-4 kk.

 

Täältä löydät lisätietoja ja hakuohjeet avoimen hakemukseen liittyen.

https://www.parppeinpirtti.fi/toihin-meille/

yhteinen ta
yhteinen tavoite
yhteinen tavoit