Kuva tulossa

Savottakahvila Möhkön Manta tarjoaa aitoja makuja.

11.05.2021

Savottakahvila Möhkön Mantan kesäkausi on alkanut

Tervetuloa herkuttelemaan makoisilla kahvileivillä ja nauttimaan ainutlaatuisen savotta-ajan tunnelmasta!

Savottakahvila Möhkön Manta toimii kesäkahvilana ainutlaatuisessa ympäristössä, vanhassa laivassa, savottalaisten asuntoproomussa. Möhkön kylässä. Möhkön ruukin alueella sijaitsevasta Mantan kesäkahvilasta löydät kahvin ja teen seuraksi makoisat kahvilan oman keittiön suolaiset ja makeat kahvileivät. 

Savottakahvila Möhkön Manta on tunnettu kahvileivistään. Makean nälkä talttuu Mantan keittiön herkuilla, joista suurin osa valmistetaan Mantan omassa keittiössä, paikan päällä. Makusi mukaan voit valita joko suolaista tai makeaa syötävää, tai miksi et maistaisi molempia?

Makeista kahvileivistä kestosuosikkeja ovat omenapiirakka vaniljakastikkeella, Mantan Piikojen pahe, Laiskan piian kakku, Herrojen herkku tai Suklaahurma. Suolaisista huikopaloista löytyvät muun muassa Rapparin reilu, Sällin Särvin, Emännän Evässämpylä, Repsikka tai Nälänsiirtäjä. Kahvilatuotteiden valikoima vaihtelee päivittäin.

Kahvileipiä ja muita herkkuja voit tilata myös oman kahvipöydän iloksi tai juhlien valmistelun helpotukseksi. Teemme tilauksesta myös erilaisia täytekakkuja ja juustokakkuja asiakkaan toiveiden mukaan. Varmistaaksesi tuotteiden saatavuuden, tee tilaus hyvissä ajoin. 

Kahvilatuotteiden lisäksi Mantalla on myynnissä lahjatavaroita, sekä paikallisten käsityöläisten ja yrittäjien tuotteita, sekä lahjatavaroita tuliaiseksi itselle tai lahjaksi ystävälle. Terävässä päässä, eli entisessä työnjohtajan toimistohuoneessa sijaitsee pieni kirppis, jonka kätköistä voi tehdä mielenkiintoisia löytöjä. Meiltä voit myös ostaa luvat Möhkönkoskien virkistyskalastusalueelle jos mielesi tekee mennä koittamaan kalaonnea virtaavaan veteen.

Asiakaspaikkoja Mantan sisätiloissa on 50. Kesäisin käytössä on myös rantakota ja usein kesäteatteriaikaan myös Luppokahvila-teltta.

Manta on alunperäiseltä käyttötarkoitukseltaan asuntoproomu, eli uiva savottakämppä. Kahvistelun lomassa Mantalla voi tutustua laivan historiaan ja siihen millaista oli elämä uitoissa ja savoitoilla. Halutessasi voit tutustua tarkemmin aluksen historiaan Möhkön Mantan kotisivuilla.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet ja entiset vieraamme! Tavataan taas Möhkön maisemissa.

Savottakahvila Möhkön Manta on avoinna 2021

1.-31.5.2021 pe-su klo 12-18. Avoinna myös Helatorstaina 13.5.2021.

1.6.-31.7.2021 päivittäin klo 10-18.

1.-31.8.2021 päivittäoin klo 12-18.