Lunta & Iloa Ilomantsissa -logo
15.01.2021

Lunta & Iloa Ilomantsissa -talvikampanja

Travel Ilomantsin toimijat ovat mukana toteuttamassa VisitIlomantsin Lunta & Iloa Ilomantsissa -talvikampanjaa

Lunta & Iloa Ilomantsissa -talvikampanja kokoaa yhteen Ilomantsin alueen talvisen tarjonnan.

Ilomantsin Matkailuyhdistys ry:n hallinnoimassa Mie - Matkailua ilolla eteenpäin -hankkeessa kootaan yhteen teemallisia viikko-ohjelmia ja kampanjoita. Nyt vuorossa on Ilomantsin talviset ilot ja aarteet.

Lunta & Iloa Ilomantsissa -talvikampanjaan on koottu tietoja Ilomantsin alueen toimijoiden tarjoamista palveluista, tapahtumista, tarjouksista ja kampanjoista, jotka ajoittuvat tammi-maaliskuulle 2021.

Travel Ilomantsin toimijoista mukana ovat Ravintola Parppeinpirtti, Mantan Luontopalvelut ja Mantan Majatalo ja Megrin Matkailu.

Jokainen kampanjassa mukana oleva toimija vastaa osaltaan tuottamiensa sisältöjen toteutuksesta ja lisätietoja saa ottamalla yhteyttä suoraan kuhunkin toimijaan. Vallitsevan koronaepidemiatilanteen vuoksi muutokset toteutuksessa ovat määräysten muutoksien myötä mahdollisia.

Toimijamme huomioivat ohjelmien toteutuksessa koronaohjeistukset ja voit turvallisin mielin tulla osallistumaan. Huomioithan, että kampanjan tarjoamiin sisältöihin, retkille ja ohjelmiin ei voi osallistua kipeänä, jos on jotain hengitystieoireita tai jos on altistunut koronavirukselle. Pidetään yhdessä huolta meidän kaikkien terveydestä ja nautitaan turvallisesti talvisen Ilomantsin tarjoamista iloista!

Alta löydät kampanjaan liittyviä linkkejä, joihin kannattaa tutustua!

Tutustu Lunta & Iloa Ilomantsissa -kampanjasivuihin

Megrin talvinen - talvilomaviikkojen tarjous

Mantan Luontopalveluiden Potkutellen polanteella -potkuriretket

Mantan Majatalon kampanjatarjoukset

Tervetuloa talviseen Ilomantsiin!