Kokemista ja tekemistä - iloisesti yhdessä

Travel Ilomantsin viikko-ohjelmiin olemme koonneet tietoa tarjonnastamme helpottamaan lomasi ja reissusi suunnittelua. Löydät täältä mainioita tarjouksia, retki- ja käyntikohdevinkkejä ja paljon muuta tietoa, josta toivomme olevan hyötyä ja iloa matkasi varrella. Viikoittain tarjolla olevat ohjelmasisällöt löytyvät omalta sivultaan, kampanjat ja tarjoukset omaltaan ja kesäajan viikoista löytyy myös viikkokohtainen kuvaus.

Tervetuloa tutustumaan tarjontaan ja sitten vain suunnittelemaan juuri oman näköistä reissua Ilomantsin suuntaan!

Viikoittain tarjolla

Paljon tekemistä, näkemistä ja kokemista koko perheelle.

Kesäkaudella monet retket, opastukset, ohjelmasisällöt ja muut palvelumme ovat tarjolla viikoittain niin sanotusti takuulähtöperiaatteella. Olemme koonneet viikoittain tarjolla olevan tarjontamme omalle sivulleen, josta se on helposti löydettävissä.

Tervetuloa tutustumaan!

Kolmen päivän pyssäys - keskiviikosta perjantaihin

Ohjelmaehdotus luontoliikkujalle karjalaisin kulttuurimaustein

Viivähdä vieraanamme ilman kiirettä. Nauti valmiista retkistä ja täydennä loman ohjelmaa omatoimisella tekemisellä. Tämä ohjelmaehdotus sopii luontoliikkujalle, joka haluaa maustaa matkaansa karjalaisen kulttuurin helmillä.

 

Viikkokohtaiset ohjelmat

Viikoittain vaihtuvaa tarjontaa kesäkaudella 2022

Jos reissusi ajankohta on jo lyöty lukkoon ja tiedät milloin olet kulkemassa Ilomantsin maisemissa, voit löytää tältä sivulta mainioita ja tarpeellisia menovinkkejä. Tai ehkäpä täältä löytyy juuri se juttu, jonka haluat nähdä ja kokea? Silloin tiedät, milloin reissuun kannattaa lähteä.

Viikkokohtaisissa ohjelmissa esitellään kunkin viikon vaihtuva tarjonta. 

Kampanjat ja tarjoukset

Travel Ilomantsin viikko-ohjelmien kampanjat ja tarjoukset -osio esittelee nimensä mukaisesti toimijoidemme toteuttamia kesäkauden kampanjoita. Jollakin viikolla vuokraat luontoliikuntavälineitä muita viikkoja edullisemmin ja toisella viikolla vastaavasti saat halutessasi alennusta kahvilatuotteista. 

Ehkäpä juuri täältä löytyy hyvä syy suunnata reissu kohti itäistä Ilomantsia? Tulehan tutustumaan.

Päivän pyrähdys Pogostalla

Ohjelmaehdotus kulttuurin nälkäisillle

Tämän valmiin ohjelman myötä tutuksi tulee Möhkön ruukkikylä ja Parppeinvaaran runokylän alue. Yhdessä päivässäkin ehtii paljon. Ohjelma on toteutettavissa kohteiden aukioloajat huomioiden kesäkaudella 2022.

Kahden päivän lomanen - tiistaista keskiviikkoon

Ohjelmaehdotus monipuoliselle menijälle tai touhukkaalle lapsiperheelle

Tämän lomasen vinkkien avulla tutustut kohteisiimme iloisen yhdessä tekemisen kautta. Tutustu näyttelyihin, lähde jokiveneretkelle ja majoitu vaikkapa Petkeljärven kansallispuistossa.