Luovuutta luonnosta -hyvinvointipäivä 2.7.2021

Luovuutta luonnosta -hyvinvointipäivä 2.7.2021

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
metsän sylissä
Luovuutta luonnosta -hyvnvointipäivä
Välillä on hyvä herkutella hyvällä ruualla
Luonto on täynnä aarteita
Metsämieli -retkellä rauhoitutaan
Metsämieliretkeläiset yhdessä
metsän sylissä
Luovuutta luonnosta -hyvnvointipäivä
Välillä on hyvä herkutella hyvällä ruualla
Luonto on täynnä aarteita
Metsämieli -retkellä rauhoitutaan
Metsämieliretkeläiset yhdessä

Min 4 hlö
Max 15 hlö

LUOVUUTTA LUONNOSTA – hyvinvointipäivä 2.7.2021 klo 10-16

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Kenelle: Kaikille ohjelmasta kiinnostuneille. Ryhmän maksimikoko on 15 hlö. Päivä toteutetaan jos ilmoittautuneita on 4 hlö.

Kesto: 6 h

Vietä erilainen kesäpäivä.  Anna ajatuksille tilaa ja rauhoitu luonnon keskellä. Päästä luovuutesi valloilleen ja keskity käsillä tekemiseen. Löydä luovuuden ilo ja voimaannu luonnosta.

Saapuessasi Möhköön ovat tervetulokahvit odottamassa Mantan Majatalolla. Kahvittelun lomassa tutustumme koolla olevaan ryhmään ja Metsämieleen, joka on Sirpa Arvosen kehittämä hyvinvointimenetelmä, joka perustuu tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointivaikutuksesta.

Kahvien jälkeen on aika suunnata Metsämieli -retkelle, jonka aikana tehdään ohjatusti erilaisia läsnäolo- ja mielentaitoharjoitteita, jotka vahvistavat luonnon meissä synnyttämiä positiivisia vaikutuksia. Retki suuntautuu Möhkön ruukin puistoalueelle, joka tarjoaa harjoitteille ainutlaatuisen ympäristön.

Palattuamme takaisin Mantan Majatalolle ryhmää odottaa herkullinen noutopöytään katettu lounas, joka nautitaan kiireettömästi hyvästä seurasta nauttien.

Kädentaitoihin paneutuminen on vuorossa lounaan jälkeen. Ryhmän etukäteen tekemän valinnan mukaan luvassa on ohjattu työpaja makrameetöiden tai luontoteemaisten korujen parissa. Mitä siitä syntyykään, kun luovuuden päästää valloilleen ja innoitusta hakee luonnon äärettömästä aarreaitasta? Yhteinen ilo ja käsillä tekemisen riemu täyttää talon. Jokainen valmistaa itselleen käsityön, jonka saa muistoksi mukaansa.

Kätten jälkiä ihastellessa on hyvä päivän päätteeksi kokoontua vielä kahvikupposen ääreen herkuttelemaan makeilla herkuilla, joita Mantan Majatalon keittiössä on loihdittu ryhmää varten.

Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalveluiden oppaiden johdolla. Metsämieli- retken ohjaa koulutettu Metsämieli-ohjaaja.

Retken hinta: 85,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää edellä kuvatun ohjelman ohjauksineen, tarjoiluineen, varusteineen, materiaaleineen ja välineineen. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 10-24 %. Muuna aikana ohjelmaa toteutetaan tilauksesta.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja jalkineet, mukaan on hyvä varata myös juomapullo, istuinalusta ja reppu.

Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, kokouspalvelut, tiimiseikkailut ja luontoaktiviteetit.

Lisätiedot ja varaukset:

Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com , 040 8616 373

Ilmoittautuminen viimeistään 28.6.2021 klo 12.00 mennessä.

Möhkö, ihan idässä. Tänne kiire ei ole tehnyt kotiaan.

Avaa tulostettava esite

Tutustu Metsämieli-menetelmään

 

85,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.
Syyskuu 2021
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
35 30 31 1 2 3 4 5
36 6 7 8 9 10 11 12
37 13 14 15 16 17 18 19
38 20 21 22 23 24 25 26
39 27 28 29 30 1 2 3

Ota yhteyttä

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Savotan Sannin huikopala

6,50€ / hlö
Väliaikakahvitus suolaisella kahvileivällä. Sisältää kahvia ja teetä, vettä ja mehua, pikkuleipiä sekä...
Möhkö

Kauniin Veeran kahvihetki

5€ / hlö
Ryhmäkahvitus makealla kahvileivällä. Tarjoilu sisältää kahvia ja teetä, vettä ja mehua, pikkuleipiä sekä...
Möhkö

Mantan Luontopalveluiden Kickspark-potkukelkat ja lumikengät

2h 15€, vrk 25€
Mantan Luontopalveluiden vuokrakalustosta löydät välineet myös talviseen luontoliikkumiseen.
Möhkö