Matelin päivän konsertti lauantaina 22.7.23

Matelin päivän konsertti lauantaina 22.7.23

Ilomantsin museosäätiö
Parppeintie 4, 82900 Ilomantsi

Perinteistä Matelinpäivää juhlistetaan lauantaina 23.7. runonlaulaja Mateli Kuivalattaren muistoksi opastuksin ja konsertein.
 
Juhlapäivä huipentuu kanteletaitelija Hanna Ryynäsen konserttiin Ravintola Parppeinpirtissä klo 20.30. Liput 20€ /hlö.
 
Klo 20.30 Matelinpäivän päättää konsertti Ravintola Parppeinpirtissä. Konsertin esiintyjänä ihastuttaa kanteletaiteilija Hanna Ryynänen. Liput 20 €.
Hanna Ryynänen on ilmaisuvoimainen muusikko, jonka käsissä soivat monenlaiset kanteleet 5-kielisestä pienkanteleesta 39-kieliseen konserttikanteleeseen. Erityisesti Saarijärven kantele on lähellä Hannan sydäntä sävyrikkaan sointinsa ja inspiroivien soittotapojensa ansiosta. Improvisaatiolla on tärkeä rooli Hannan taiteellisessa työskentelyssä ja hän rakastaa etsiä uusia tapoja soittaa soittimiaan. Hanna työskentelee freelancemuusikkona ja esiintyy sekä soolona että eri yhtyeidensä kanssa. Hanna valmistui musiikin maisteriksi keväällä 2022 Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta.
 

Tilaukset vastaanotamme arkisin klo 11-17, puhelimitse 050 375 8787, sähköpostilla parppei@ilomantsinmuseot.fi tai suoraan viereisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Lähetä varauksesi tästä!

Ilomantsin museosäätiö
Parppeintie 4, 82900 Ilomantsi

Katso myös nämä

"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.
Kaipaako tiimisi ja työyhteisösi rauhallista paikkaa kokouksien ja koulutuspäivien pitopaikaksi? Haluaisitteko...
Möhkö

"Ainoo auttamassa" -kesäteatteriesitys

Hinnat alkaen 10,00 €/ hlö, ryhmäkoosta ja tarjoilusta riippuen.
"Ainoo auttamassa" -kesäteatterin liput väliaikakahvituksella.
Möhkö

Sotiemme teillä -sotahistoriaretki

TILAUSRETKI. Retken hinta alkaen 68,50 €/ hlö. Ryhmäkokominimi 16 hlö. Sisältää ohjelman sisäänpääsymaksu- ja opastusmaksut, lounaan, päiväkahvit, oppaan palvelut ja alv:n 0-24 %.
Ilomantsin alueella sotahistoria on vahvasti läsnä monissa kohteissamme. Lähde ryhmäsi kanssa päiväksi...
Möhkö