Kaamoksesta kohti kevättä - rumpukurssi Metsämielen hengessä 3.-5.2.2023

Kaamoksesta kohti kevättä - rumpukurssi Metsämielen hengessä 3.-5.2.2023

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
Rummut syntyvät käsityönä.
Rummun valmistus on rauhoittavaa tekemistä.
Metsämieli retkellä luonto on lähellä
Kurssin aikana aikaa jää myös hyvälle ololle.
Talvinen luonto kutsuu luokseen.
Rummut syntyvät tunnelmallisessa ilmapiirissä.
Mantan Majatalon huoneistot henkivät rauhallista tunnelmaa. Kuva: Terhi Ilosaari.
Rummut syntyvät käsityönä.
Rummun valmistus on rauhoittavaa tekemistä.
Metsämieli retkellä luonto on lähellä
Kurssin aikana aikaa jää myös hyvälle ololle.
Talvinen luonto kutsuu luokseen.
Rummut syntyvät tunnelmallisessa ilmapiirissä.
Mantan Majatalon huoneistot henkivät rauhallista tunnelmaa. Kuva: Terhi Ilosaari.

Max 10 hlö

Kaamoksesta kohti kevättä - Rumpukurssi Mantan Majatalolla 3.-5.2.2023

Paikka: Möhkö, Ilomantsi.
Aika: Kurssi alkaa perjantaina 3.2.2022 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 5.2.2022 klo 14.

Ryhmäkoko: 6-10 hlö.

Yhteistyössä: Mantan Majatalo ja Louhen polku

Huom! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 8.1.2023 saakka ja Louhen polku tarjoaa kurssilaisille ystävänpäivän kunniaksi 30 € alennuksen hinnasta. Nyt kannattaa osallistua.

Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi itse tehdystä rummusta. Rummut syntyvät historian siipien havinaa henkivässä ympäristössä, Mantan Majatalolla.

Tällä kurssilla nautimme pakkaspäivistä, pönttöuunien lempeästä lämmöstä ja käsillä tekemisen meditatiivisesta taiasta ja rauhoitumme rummunsyntyyn. On aika päästää irti arjen kiireestä, nauttia talvisen luonnon kauneudesta ja antautua hemmoteltavaksi. Kurssilaisten on mahdollista myös varata aikoja hierontaan.

Yhteisessä piirissä luettu Rummunsynty -loitsu johdattaa meidät viikonlopun mittaiselle matkalle rummunsyntyyn, Metsämieli -harjoitteiden, rumpurentoutuksen, rumpuhoitojen ja hyvinvoinnin maailmaan. Kurssilla sinulla on aikaa olla hetki itseksesi, olla läsnä, jutella, nauttia hiljaisuudesta, keskittyä käsillä tekemisen meditatiiviseen lumoukseen, helmikuisen luonnon ympäröidessä meidät syleilyynsä.

Valmistamme kurssilla uniikit käsintehdyt rummut, joita voi käyttää meditaatioon, hoitamiseen ja soittamiseen. Valmistamme rummut poronnahasta, voit halutessasi värjätä nahan batiikkivärjäyksellä, jättää luonnon väriseksi tai halutessasi voit myös myöhemmin maalata rummun kalvolle haluamasi kuvion, kun rumpu on kuivunut. Kehä on koivua ja sidonnat teemme nahasta. Voit valmistaa pienen matkarummun tai ison rummun, molemmissa on upea kumea ääni, jokaisella rummulla on oma tarina kerrottavanaan.

Rummun valmistuksen lomassa kurssilaiset pääsevät tutustumaan Metsämieli -hyvinvointimenetelmään. Metsämieli tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ohjattujen harjoitteiden kautta päästä lähelle luontoa ja voimaantua luonnon rauhoittavassa sylissä.

Kurssin aikana halukkailla on mahdollisuus osallistua rentouttavaan saunaseremoniaan ja toki Mantan Majatalon pihasauna tarjoaa leppoisia löylyjään muutenkin. Rumpujen valmistuttua jokainen saa vastaanottaa ja tehdä rumpuhoidon.

Kurssilaiset voivat myös varata halutessaan hierontoja. Hieronta- ja liikuntapalveluiden Saija Lauronen saapuu Mantan Majatalolle hierontoja tekemään. Hieronta ei sisälly kurssin hintaan ja se tulee varata kurssipaikka varattaessa.

Hierontojen kestot ja hinnat:

30 min. – 30 €

45 min. – 38 €

60 min. – 45 €

Rumpuäitinä kurssilla toimii Jaana Louhelainen/ Louhen polku, juukalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä sekä rummunteon opettaja, joka tuo rumpujensa kautta voimaa ja rohkeutta edetä omalla elämänpolulla sydämensä viitoittamaa tietä.

Ensimmäinen rumpuni syntyi vuonna 2013 Äitimaan valtimon sykkeessä Valtimolla. Syvältä koskettava viikonloppu, joka avasi uuden lehden elämässäni. Rummun ikiaikainen kumina sai minussa liikkeelle jotakin, se herätti rakkauden ja kunnioituksen tätä mystistä soitinta kohtaan. Tämän tunteen haluan jakaa eteenpäin rumpujeni ja rumpujen syntypäivien myötä niille, jotka haluavat kulkea tämän pienen hetken tätä polkua kanssani.”

Mikäli haluat käydä katsomassa tekemiäni/kurssilaisten tekemien rumpujen kuvia, niitä löytyy Louhen polun facebook -sivuilta tai instagramista @louhelainenjaana.

Mantan Majatalon emäntä Tuija Lauronen toivottaa vieraat tervetulleiksi.

”Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja voivat keskittyä nauttimaan rumpujen synnystä ja muusta kurssin annista ilman huolen häivää, me huolehdimme muusta. On ihanaa, kun löysimme yhteistyökumppaniksemme Louhen polun Jaanan ja saamme olla mukana toteuttamassa jotain näin hienoa. Metsämieli -ohjaajana johdatan kurssilaiset iloisin mielin myös Metsämielen poluille. Toivotamme kurssilaiset lämpimästi tervetulleeksi!”

Mantan Majatalon viihtyisät tilat tarjoavat toimivat puitteet kurssille. Majoittuminen tapahtuu huoneistoissa, 2-3 hlön huoneissa ja maistuvat noutopöytään katetut ruokailut toteutetaan tunnelmallisessa Lanssi-salissa hirsiseinien henkiessä vanhan talon rauhaa. Ryhmän käytössä on tilava pihakota ja iltaisin pihasaunan leppoisissa löylyissä on hyvä rentoutua ennen unille käymistä.

Kurssin hinta 460,00 € (sis. alv.10-24%)
Norm. 490,00 €. Hinnassa on huomioitu Louhen polun tarjoama 30 € alennus kurssiajankohtaa lähelle sattuvan ystävänpäivän kunniaksi.assa on huomioitu Louhen polun tarjoama 30 € alennus kurssiajankohtaa lähelle sattuvan ystävänpäivän kunniaksi.

Louhen polun osuus 250,00 €, sisältää ison tai pienen rumpukehän, poronnahan, josta teemme kalvon ja sidonnat rumpuun, värit joita käytämme rummun valmistuksessa, opetuksen ja ohjauksen, sekä alv 24 %.

Mantan Majatalon osuus 210,00 €, sisältää 2 vrk täysihoidon majoituksineen ja ruokailuineen. Ruokailuihin sisältyvät 2 x aamiainen, 3 x lounas, 2 x päivällinen ja 2 x kahvit. Lisäksi hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhe, tilavuokrat, Metsämieli-ohjaus, sekä alv 10-24 %.

Jos et majoitu Mantan Majatalolla, on Mantan Majatalon osuus tällöin 140,00 €.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 8.1.2023 mennessä Tuijalle sähköpostilla mohkonmanta@luukku.com tai
puhelimitse 040 8616 373. Tuijalta saat halutessasi lisätietoja Metsämieli-menetelmästä, majoituksesta, ruokailuista tai muista Möhköön ja Mantan Majataloon liittyvistä asioista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kurssin ohjelmasisällöstä tai rummun valmistamisesta, tavoitat Jaanan sähköpostilla jaana.louhelainen@gmail.com tai puhelimitse 050 3573373.

Ilmoittautuneet saavat kurssin infokirjeen sähköpostilla noin 3 viikkoa ennen kurssin alkua.

Muuta huomioitavaa: Ethän osallistu, jos sinulla on hengitystie- tai muita flussanoireita tai jos olet mahdollisesti altistunut koronalle.

Muuna aikana voit tiedustella omaa vastaavaa kurssia ryhmällesi.

490,00 €/ hlö. Sisältää kurssiohjelman täysihoidolla.

Helmikuu 2023
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
5 30 31 1 2 3 4 5
6 6 7 8 9 10 11 12
7 13 14 15 16 17 18 19
8 20 21 22 23 24 25 26
9 27 28 1 2 3 4 5
Saatavilla Ei saatavilla Valittu
Tarkista kenttä
Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

ILO!LUMI – Lumenveiston SM-kilpailu

ILO!LUMI-tapahtuma ja lumenveiston SM-kilpailu pidetään 10.-12. helmikuuta 2023 Ilomantsin Parppeinvaaralla.
Parppeinvaara

Teatterikahvitukset, kesäteatterin näytöspäivinä

Kahvitusten hinnat alkaen makealla kahvileivällä 5,50 €/ hlö ja suolaisella kahvileivällä 6,50 €/ hlö.
Kesäteatterin kahvituspalvelut näytöspäivinä ajalla 1.-31.7.2023.
Möhkö

Karjalaista kulttuuria parppeinvaaralla- yhteispaketti

30 €/hlö (sis. nykykarjalaisen pitoaterian ja museoalueen pääsymaksun)
Karjalaisen kulttuurin paketissamme yhdistyvät runokylän monipuolinen kulttuuritarjonta ja Ravintola...
Parppeinvaara