Rummun valmistuskurssi 17.-19.6.2022

Rummun valmistuskurssi 17.-19.6.2022

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
Rummut syntyvät käsityönä.
Rummun valmistus on rauhoittavaa tekemistä.
Metsämieli retkellä luonto on lähellä
Kurssin aikana aikaa jää myös hyvälle ololle.
Möhkön ruukin alue on ainutlaatuinen kuonakivineen
Rummut syntyvät tunnelmallisessa ilmapiirissä.
Rummut syntyvät käsityönä.
Rummun valmistus on rauhoittavaa tekemistä.
Metsämieli retkellä luonto on lähellä
Kurssin aikana aikaa jää myös hyvälle ololle.
Möhkön ruukin alue on ainutlaatuinen kuonakivineen
Rummut syntyvät tunnelmallisessa ilmapiirissä.

Min 6 hlö
Max 10 hlö

Rummunvalmistuskurssi Mantan Majatalolla 17.-19.6.2022

Paikka: Möhkö, Ilomantsi.
Ryhmäkoko: 6-10 hlö.

Yhteistyössä: Mantan Majatalo ja Louhen polku

Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi itse tehdystä rummusta. Rummut syntyvät historian siipien havinaa henkivässä ympäristössä, Mantan Majatalolla.

On aika päästää irti arjen kiireestä, nauttia hkeskikesän taiasta ja heittäytyä hemmoteltavaksi.

Synnytämme rummut kiireettömyydestä nauttien, voimaantuen. Tällä viikonlopun kestävällä kurssilla meillä on aikaa laskeutua hieman syvemmälle rummunsyntyyn meditaation ja iltanuotion siivittämän. Tänä viikonloppuna sinulla on aikaa olla hetki itseksesi, olla läsnä, jutella, nauttia hiljaisuudesta, keskittyä käsillä tekemisen meditatiiviseen lumoukseen, kesäkuisen maiseman ympäröidessä meidät mystiseen viittansa.

Aloitamme rummunsynnyn rumpumatkalla, jonka aikana jokainen voi laskeutua tulevaan rummunsynnyn lumoon ja kenties saada joitakin ajatuksia rumpua varten. Kokoonnumme myös rumpumeditaatioon tulen äärelle, kokemaan rummun ikiaikasen kuminan, joka johdattaa kuulijan omiin salaisiin voimapaikkoihin, vesien ja vuorien äärelle. Mietimme rummun käyttöä ja hoitamista ja pääsemme jo kurssilla ottamaan ensiaskelia uuden rumpumme soittamiseen.

Valmistamme rummut poronnahasta, voit halutessasi värjätä nahan batiikkivärjäyksellä, jättää luonnon väriseksi tai halutessasi voit myös myöhemmin maalata rummun kalvolle haluamasi kuvion kun rumpu on kuivunut. Kehä on koivua ja sidonnat teemme nahasta. Voit valmistaa pienen matkarummun tai ison rummun, molemmissa on upea kumea ääni, jokaisella rummulla on oma tarina kerrottavanaan.

Rummun valmistuksen lomassa kurssilaiset pääsevät tutustumaan Metsämieli -hyvinvointimenetelmään. Metsämieli tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ohjattujen harjoitteiden kautta päästä lähelle luontoa ja voimaantua luonnon rauhoittavassa sylissä.

Rumpuäitinä kurssilla toimii Jaana Louhelainen/ Louhen polku, juukalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä sekä rummunteon opettaja, joka tuo rumpujensa kautta voimaa ja rohkeutta edetä omalla elämänpolulla sydämensä viitoittamaa tietä.
Kahdeksan vuotta sitten ensimmäinen rumpuni syntyi Äitimaan valtimon sykkeessä Valtimolla. Syvältä koskettava viikonloppu, joka avasi uuden lehden elämässäni. Rummun ikiaikainen kumina sai minussa liikkeelle jotakin, se herätti rakkauden ja kunnioituksen tätä mystistä soitinta kohtaan. Tämän tunteen haluan jakaa eteenpäin rumpujeni ja rumpujen syntypäivien myötä, niille jotka haluavat kulkea tämän pienen hetken, tätä polkua kanssani.”

Mikäli haluat käydä katsomassa tekemiäni/kurssilaisten tekemien rumpujen kuvia, niitä löytyy Louhen polun facebook -sivuilta tai instagramista @louhelainenjaana.

Mantan Majatalon emäntä Tuija Lauronen toivottaa vieraat tervetulleiksi.

”Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja voivat keskittyä nauttimaan rumpujen synnystä ja muusta kurssin annista ilman huolen häivää, me huolehdimme muusta. On ihanaa kun löysimme yhteistyökumppaniksemme Louhen polun Jaanan ja saamme olla mukana toteuttamassa jotain näin hienoa. Metsämieli -ohjaajana johdatan kurssilaiset iloisin mielin myös Metsämielen poluille. Toivotamme kurssilaiset lämpimästi tervetulleeksi!”

Mantan Majatalon viihtyisät tilat tarjoavat toimivat puitteet kurssille. Majoittuminen tapahtuu huoneistoissa, 2-3 hlön huoneissa ja maistuvat noutopöytään katetut ruokailut toteutetaan tunnelmallisessa Lanssi-salissa hirsiseinien henkiessä vanhan talon rauhaa. Ohjelmaan sisältyy myös ruokailuja nuotiotulen äärellä. Ryhmän käytössä on tilava pihakota ja iltaisin pihasaunan leppoisissa löylyissä on hyvä rentoutua ennen unille käymistä.

Kurssin hinta 470,00 € (sis. alv.10-24%)

Louhen polun osuus 270,00 €, sisältää ison tai pienen rumpukehän, poronnahan josta teemme kalvon ja sidonnat rumpuun, värit joita käytämme rummun valmistuksessa, opetuksen ja ohjauksen, sekä alv 24 %.

Mantan Majatalon osuus 200,00 €, sisältää majoituksen 2 vrk, liinavaatteet ja pyyhkeen, ohjelmaan sisältyvät ruokailut, pihasaunan käytön molempina iltoina, tilavuokran, sekä alv 10-24 %.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 31.5.2022 mennessä Tuijalle sähköpostilla mohkonmanta@luukku.com tai
puhelimitse 040 8616 373. Tuijalta saat halutessasi lisätietoja Metsämieli-menetelmästä , majoituksesta, ruokailuista tai muista Möhköön ja Mantan Majataloon liittyvistä asioista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kurssin ohjelmasisällöstä tai rummun valmistamisesta tavoitat Jaanan sähköpostilla jaana.louhelainen@gmail.com tai puhelimitse 050 3573373.

Muuta huomioitavaa: Huomioimme vallitsevan koronatilanteen ja sen mukanaan tomat säännökset ja ohjeistukset toiminnassamme. Annettuja ohjeita noudattaen voit turvallisesti osallistua kursseillemme. Ethän osallistu, jos sinulla on hengitystie- tai muita flussanoireita tai  jos olet mahdollisesti altistunut koronalle.

Muuna aikana voit tiedustella omaa kurssia ryhmällesi.

Avaa tulostettava esite

470,00 €/ hlö. Sisältää kurssiohjelman täysihoidolla.
Lokakuu 2022
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
39 26 27 28 29 30 1 2
40 3 4 5 6 7 8 9
41 10 11 12 13 14 15 16
42 17 18 19 20 21 22 23
43 24 25 26 27 28 29 30
44 31 1 2 3 4 5 6

Ota yhteyttä

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Rummun synty ikiaikaisessa Jänissaaressa 10.-11.9.2022

450,00 €/ hlö. Sisältää kurssiohjelman täysihoidolla.
Tällä rummunvalmistuskurssilla Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa...
Möhkö

Möhkö ja Petkeljärvi tutuksi - veneillen ja pyöräillen

Hinta: 50 €/ hlö. Hintaan sisältyy jokivenekuljetus yhteen suuntaan, pyörävuokra, tarvittavat pyöräkaluston kuljetukset ja reittikartta pyöräilyyn.
Yhdistä kaksi mainiota aktiviteettia samaan retkeen. Nauti jokivenekyydistä ja pyöräile pitkin Rajan polkua....
Möhkö

"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.
Kaipaako tiimisi ja työyhteisösi rauhallista paikkaa kokouksien ja koulutuspäivien pitopaikaksi? Haluaisitteko...
Möhkö