Kuva tulossa
15.01.2021

Travel Ilomantsin tarina

Näin syntyi viiden toimijan yhteinen verkkoportaali Travel Ilomantsi

Travel Ilomantsi- yhdessä olemme enemmän

Olipa kerran yritysryhmähanke, jossa viisi Ilomantsilaista matkailutoimijaa laittoi viisaat päänsä yhteen kehittääkseen toimintaansa ja parantaakseen palveluidensa näkyvyyttä. Ja näin syntyi Travel Ilomantsi-verkkoportaali, jossa saman katon alta löytyvät kaikkien mukana olevien toimijoiden tuotteet ja palvelut.

Yritysryhmähanke mahdollisti tämän yhteisen verkkoportaaliin rakentamisen, jossa yhteisenä johtolankana toimii aitous, joka on paikallisuutta, karjalaisuutta ja luonnonläheisyyttä.

Yhteistyö perustuu luottamukseen ja kovaan työhön. Yhteinen sivusto jalostui matkan varrella ja kehitystyö jatkuu koko ajan. Tavoitteena on koota palvelut helposti löydettävään ja houkuttelevaan muotoon. Sivustomme kokoaa yhteen majoituspalveluita, ruokaelämyksia ja aktiviteetteja.

Toiminnan uudistaminen motivoi ja haastaa meitä kehittämään ja lisäämään palvelutarjontaa.

Sivuston kautta asiakkaan on helppo tutustua tarjontaan ja lähettää tarjouspyyntö tai varaustiedustelu haluamistaan palveluistaan. Yhteydenotto ohjautuu suoraan kunkin palveluntarjoajan omaan sähköpostiin.

Halutessasi tarjouksen laajemmasta palvelukokonaisuudesta, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@travelilomantsi.fi. Autamme sinua löytämään tarvitsemasi palvelut.

Täältä löydät tietoa toimijoistamme

yhteinen tavoite
yhteinen tavoite
yhteinen tavoit