"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
Mantan Majatalon Lanssi-sali toimii hyvin kokoustilana.
Möhkön kylä sijaitsee aivan rajan tuntumassa, Ilomantsin kunnassa.
Kahvipannusta kaadetaan kaphvia kupilkaan.
Loimulohet tarjoiluvalmiina.
Salaattipöytä Mantan Majatalolla.
Mantan Majatalon Lanssi-sali toimii hyvin kokoustilana.
Möhkön kylä sijaitsee aivan rajan tuntumassa, Ilomantsin kunnassa.
Kahvipannusta kaadetaan kaphvia kupilkaan.
Loimulohet tarjoiluvalmiina.
Salaattipöytä Mantan Majatalolla.

Min 8 hlö
Max 50 hlö

Kaipaako tiimisi ja työyhteisösi rauhallista paikkaa kokouksien ja koulutuspäivien pitopaikaksi? Haluaisitteko kokoontua ihan rauhassa, ihan omalla porukalla? Etsittekö kokouspaikaksi ympäristöä, joka antaa tilaa luovuudelle rikkoen arkisen aherruksen tutut kaavat? Toivotamme teidät lämpimästi vieraaksemme Mantan Majatalolle. Tänne kiire ei ole tehnyt kotiaan.

Mantan Majatalon viihtyisät tilat tarjoavat toimivat puitteet erilaisten kokous- ja koulutuspäivien järjestämiseen. Voit kokoontua perinteisesti kokoustilassamme tai hakea asioihin uutta näkökulmaa pihakodalta, nuotiotulen ääreltä.

Kokoustilana toimivassa Lanssi-salissa käytettävissä on valkokangas ja dataprojektori sekä nopea valokuituyhteys. Majatalon pihakota kokoaa ihmiset tunnelmallisesti nuotion ympärille, tunnelmalliseen ja erilaiseen kokousympäristöön. Valitsettepa kokoustilaksi kumman tahansa, tilausravintolamme pitää huolen siitä, että nälkä ei pääse päivän aikana yllättämään. Ryhmän oma ohjelma, ruokailupalvelut ja päivän muu kulku aikataulutetaan ryhmän toiveet huomioiden.

Kokous – ja koulutuspäivän ohjelmaa voi halutessaan helposti täydentää erilaisilla aktiviteeteilla ja ohjelmapalveluilla. Päivän ohjelman lomassa voi vuoden ajasta riippuen piipahtaa jokiveneretkellä Koitajoella, potkuriretkellä lumisessa luonnossa tai ehkäpä ryhmä antautuu tiimiseikkailun pyörteisiin? Palvelutarjontaamme voi tutustua kotisivuillamme tai klikkaamalla esitteen auki täältä.

Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalveluiden oppaiden johdolla. Metsämieli- retken ohjaa koulutettu Metsämieli-ohjaaja. Retki tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen, omien voimavarojen tunnistamiseen, luonnon aistimiseen ja luontoherkkyyden lisääntymiseen.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Kenelle: 8-50 hlö ryhmille

Kesto: 2-6 h

Palvelun hinta: Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.

Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, luontoretket ja -aktiviteetit.

Lisätiedot ja varaukset: Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com, puhelimitse 040 8616 373

 

 

Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Petkeljärven rantasaunan laituri

Petkeljärven Rantasauna

Petkeljärven puulämmitteinen rantasauna on kuuluisa hyvistä löylyistään.
Sijainti Petkeljärvi
Varaa
Metsämieli retkellä olet lähellä luontoa

Metsämielen poluilla - ohjattu hyvinvointiretki

Alkaen 45,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.
Lähde Metsämielen poluille. Unohda arjen aikataulut. Pysähdy hetkeksi. Anna aistien avautua. Kuuntele, mitä...
Sijainti Möhkö
Varaa
Potkurointia jäällä

Potkutellen polanteella - potkuriretki

25,00 €/ hlö. Retki toteutetaan tilauksesta jo 2 hlön minimiryhmäkoolla. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.
Koe talvisen liiikkumisen riemu! Toteutamme Potkutellen polanteella -potkuriretkiä tilauksesta pienryhmille...
Sijainti Möhkö
Varaa