"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

"Ihan rauhassa" - kokous- ja koulutuspäivät Mantan Majatalolla

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
Mantan Majatalon Lanssi-sali toimii hyvin kokoustilana.
Möhkön kylä sijaitsee aivan rajan tuntumassa, Ilomantsin kunnassa.
Kahvipannusta kaadetaan kaphvia kupilkaan.
Loimulohet tarjoiluvalmiina.
Salaattipöytä Mantan Majatalolla.
Mantan Majatalon Lanssi-sali toimii hyvin kokoustilana.
Möhkön kylä sijaitsee aivan rajan tuntumassa, Ilomantsin kunnassa.
Kahvipannusta kaadetaan kaphvia kupilkaan.
Loimulohet tarjoiluvalmiina.
Salaattipöytä Mantan Majatalolla.

Min 8 hlö
Max 50 hlö

Kaipaako tiimisi ja työyhteisösi rauhallista paikkaa kokouksien ja koulutuspäivien pitopaikaksi? Haluaisitteko kokoontua ihan rauhassa, ihan omalla porukalla? Etsittekö kokouspaikaksi ympäristöä, joka antaa tilaa luovuudelle rikkoen arkisen aherruksen tutut kaavat? Toivotamme teidät lämpimästi vieraaksemme Mantan Majatalolle. Tänne kiire ei ole tehnyt kotiaan.

Mantan Majatalon viihtyisät tilat tarjoavat toimivat puitteet erilaisten kokous- ja koulutuspäivien järjestämiseen. Voit kokoontua perinteisesti kokoustilassamme tai hakea asioihin uutta näkökulmaa pihakodalta, nuotiotulen ääreltä.

Kokoustilana toimivassa Lanssi-salissa käytettävissä on valkokangas ja dataprojektori sekä nopea valokuituyhteys. Majatalon pihakota kokoaa ihmiset tunnelmallisesti nuotion ympärille, tunnelmalliseen ja erilaiseen kokousympäristöön. Valitsettepa kokoustilaksi kumman tahansa, tilausravintolamme pitää huolen siitä, että nälkä ei pääse päivän aikana yllättämään. Ryhmän oma ohjelma, ruokailupalvelut ja päivän muu kulku aikataulutetaan ryhmän toiveet huomioiden.

Kokous – ja koulutuspäivän ohjelmaa voi halutessaan helposti täydentää erilaisilla aktiviteeteilla ja ohjelmapalveluilla. Päivän ohjelman lomassa voi vuoden ajasta riippuen piipahtaa jokiveneretkellä Koitajoella, potkuriretkellä lumisessa luonnossa tai ehkäpä ryhmä antautuu tiimiseikkailun pyörteisiin? Palvelutarjontaamme voi tutustua kotisivuillamme tai klikkaamalla esitteen auki täältä.

Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalveluiden oppaiden johdolla. Metsämieli- retken ohjaa koulutettu Metsämieli-ohjaaja. Retki tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen, omien voimavarojen tunnistamiseen, luonnon aistimiseen ja luontoherkkyyden lisääntymiseen.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Kenelle: 8-50 hlö ryhmille

Kesto: 2-6 h

Palvelun hinta: Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.

Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, luontoretket ja -aktiviteetit.

Lisätiedot ja varaukset: Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com, puhelimitse 040 8616 373

 

 

Alkaen 45,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 8-50 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää kokous- ja koulutuspalvelut tiloineen ja ruokailupalveluineen. Ruokailupalveluihin kuuluvat aloituskahvit suolaisella kahvileivällä, lounas ja päiväkahvit makealla kahvileivällä. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 14-24 %.

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Runolaulun jäljillä

6 / 8 € / hlö
Runolaulu on vuosisatojen ajan rytmittänyt ihmisten elämää Ilomantsissa. Kalevalamittainen runolaulu näytteli...
T_PRODUCT_HIGHLIGHT_LOCATION Parppeinvaara
Varaa
Pyöräilijöitä Oinassalmella

Möhkö ja Petkeljärvi tutuksi - veneillen ja pyöräillen

Hinta: 50 €/ hlö. Hintaan sisältyy jokivenekuljetus yhteen suuntaan, pyörävuokra, tarvittavat pyöräkaluston kuljetukset ja reittikartta pyöräilyyn.
Yhdistä kaksi mainiota aktiviteettia samaan retkeen. Nauti jokivenekyydistä ja pyöräile pitkin Rajan polkua....
T_PRODUCT_HIGHLIGHT_LOCATION Möhkö
Varaa
Koitajoki tarjoaa kauniin ympäristön jokiretkelle

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

TILAUSRETKI. 145,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 6-12 hlö, käytössä yksi vene. 125,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 13-20 hlö, käytössä kaksi venettä. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.
Kisaile itsesi ja ryhmäsi kanssa.  Osaatteko edetä hissukseen?   Maltatteko pysähtyä tutkimaan, miten...
T_PRODUCT_HIGHLIGHT_LOCATION Möhkö
Varaa