Talven taikapiiri - rumpukurssi Mantan Majatalolla 16.-18.2.2024

Talven taikapiiri - rumpukurssi Mantan Majatalolla 16.-18.2.2024

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
Rumpukurssilaiset ihailemassa kuuta.
Talvinen metsä kuunvalossa.
Talvinen luonto kutsuu Metsämieli-retkelle.
Mantan Majatalon pihasauna lämpiää talvi-illassa.
Mantan Majatalon huoneistot henkivät rauhallista tunnelmaa. Kuva: Terhi Ilosaari.
Rumpuja kynttilän valossa.
Rumpukurssin tunnelmaa.
Rumpukurssilaiset ihailemassa kuuta.
Talvinen metsä kuunvalossa.
Talvinen luonto kutsuu Metsämieli-retkelle.
Mantan Majatalon pihasauna lämpiää talvi-illassa.
Mantan Majatalon huoneistot henkivät rauhallista tunnelmaa. Kuva: Terhi Ilosaari.
Rumpuja kynttilän valossa.
Rumpukurssin tunnelmaa.

Max 10 hlö

Talven taikapiiri - rumpukurssi Mantan Majatalolla

Paikka: Möhkö, Ilomantsi.
Aika: Kurssi alkaa perjantaina 16.2.2024 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 18.2.2023 klo 14.

Ryhmäkoko: 6-10 hlö.

Yhteistyössä: Mantan Majatalo ja Louhen polku

Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi itse tehdystä rummusta. Rummut syntyvät historian siipien havinaa henkivässä ympäristössä, Mantan Majatalolla.

On aika kietoutua tähtitaivaan tuikkiviin samettiviittoihin, sytyttää kynttilät ja astua piiriin. Kokoonnumme Mantan Majatalon menneisyyttä kuiskivien hirsiseinien suojaan synnyttämään "talven taika" -rumpujamme. Kutsumme revontulet tanssimaan kanssamme. Lausumme rummunsynty loitsut ja annamme intuition ohjata rumpujemme syntyä.

Tanssivatko revontulet rumpusi kalvolla, tukkivatko siinä samettisen yötaivaan tähdet vai leijaileeko rummussasi hennot virvatulet kuin lepattava usva kuunvalossa?

Rumpujen synnyttyä tutkimme niiden kuvioita ja viestejä, nostamme kortteja ja tutustumme rumpujemme ääneen ja tarinoihin. Rummuttelemme toisillemme ja pääsemme aistimaan rummun ikiaikaissen kuminan kehossamme.

Tällä kurssilla nautimme talvisista pakkaspäivistä, pönttöuunien lempeästä lämmöstä ja käsillä tekemisen meditatiivisesta taiasta rummun syntyyn rauhoittuen. On aika päästää irti arjen kiireestä, nauttia talvisen luonnon kauneudesta ja antautua hemmonteltavaksi.

Valmistamme kurssilla uniikit käsintehdyt rummut, joita voi käyttää meditaatioon, hoitamiseen ja soittamiseen. Valmistamme rummut poronnahasta, voit halutessasi värjätä nahan batiikkivärjäyksellä, jättää luonnon väriseksi tai halutessasi voit myös myöhemmin maalata rummun kalvolle haluamasi kuvion, kun rumpu on kuivunut. Kehä on koivua ja sidonnat teemme nahasta. Voit valmistaa pienen matkarummun tai ison rummun, molemmissa on upea kumea ääni, jokaisella rummulla on oma tarina kerrottavanaan.

Rummun valmistuksen lomassa kurssilaiset pääsevät tutustumaan Metsämieli -hyvinvointimenetelmään. Metsämieli tarjoaa osallistujille mahdollisuuden ohjattujen harjoitteiden kautta päästä lähelle luontoa ja voimaantua luonnon rauhoittavassa sylissä.

Kurssilaiset voivat myös varata halutessaan hierontoja. Hieronta- ja liikuntapalveluiden Saija Lauronen saapuu Mantan Majatalolle tekemään hierontoja lauantaina 17.2.2024. Hieronta ei sisälly kurssin hintaan ja se tulee varata kurssipaikkaa varattaessa.

Hierontojen kestot ja hinnat:

30 min. – 30 €

45 min. – 38 €

60 min. – 45 €

90 min.– 58 €

Rumpuäitinä kurssilla toimii Jaana Louhelainen/ Louhen polku, juukalainen luontais- ja energiahoitaja, rummuntekijä sekä rummunteon opettaja, joka tuo rumpujensa kautta voimaa ja rohkeutta edetä omalla elämänpolulla sydämensä viitoittamaa tietä.

Ensimmäinen rumpuni syntyi vuonna 2013 Äitimaan valtimon sykkeessä Valtimolla. Syvältä koskettava viikonloppu, joka avasi uuden lehden elämässäni. Rummun ikiaikainen kumina sai minussa liikkeelle jotakin, se herätti rakkauden ja kunnioituksen tätä mystistä soitinta kohtaan. Tämän tunteen haluan jakaa eteenpäin rumpujeni ja rumpujen syntypäivien myötä niille, jotka haluavat kulkea tämän pienen hetken tätä polkua kanssani.”

Mikäli haluat käydä katsomassa tekemiäni/kurssilaisten tekemien rumpujen kuvia, niitä löytyy Louhen polun facebook -sivuilta tai instagramista @louhelainenjaana.

Mantan Majatalon emäntä Tuija Lauronen toivottaa vieraat tervetulleiksi.

”Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja voivat keskittyä nauttimaan rumpujen synnystä ja muusta kurssin annista ilman huolen häivää, me huolehdimme muusta. On ihanaa, kun löysimme aikanaan yhteistyökumppaniksemme Louhen polun Jaanan ja saamme olla mukana toteuttamassa jotain näin ainutlaatuista. Metsämieli -ohjaajana johdatan kurssilaiset iloisin mielin myös Metsämielen poluille. Toivotamme kurssilaiset lämpimästi tervetulleeksi!”

Mantan Majatalon viihtyisät tilat tarjoavat toimivat puitteet kurssille. Majoittuminen tapahtuu huoneistoissa, 2-3 hlön huoneissa ja maistuvat noutopöytään katetut ruokailut toteutetaan tunnelmallisessa Lanssi-salissa hirsiseinien henkiessä vanhan talon rauhaa. 

Kurssin hinta 485,00 € (sis. alv.10-24%)

Louhen polun osuus 260,00 €, sisältää ison tai pienen rumpukehän, poronnahan, josta teemme kalvon ja sidonnat rumpuun, värit joita käytämme rummun valmistuksessa, opetuksen ja ohjauksen, sekä alv 24 %.

Mantan Majatalon osuus 225,00 €, sisältää 2 vrk täysihoidon majoituksineen ja ruokailuineen. Ruokailuihin sisältyvät 2 x aamiainen, 3 x lounas, 2 x päivällinen ja 2 x kahvit. Lisäksi hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhe, tilavuokrat, Metsämieli-ohjaus, sekä alv 10-24 %.

Jos et halua majoittua, on Mantan Majatalon osuus tällöin 160,00 €.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 14.1.2024 mennessä Tuijalle sähköpostilla mohkonmanta@luukku.com tai
puhelimitse 040 8616 373. Tuijalta saat halutessasi lisätietoja Metsämieli-menetelmästä, majoituksesta, ruokailuista tai muista Möhköön ja Mantan Majataloon liittyvistä asioista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kurssin ohjelmasisällöstä tai rummun valmistamisesta, tavoitat Jaanan sähköpostilla jaana.louhelainen@gmail.com tai puhelimitse 050 3573373.

Ilmoittautuneet saavat kurssin infokirjeen sähköpostilla noin 3 viikkoa ennen kurssin alkua.

Muuta huomioitavaa: Tutustuthan ennen ilmoittautumistasi varaus- ja peruutusehtoihimme. Toimijoillamme on voimassa oleva vastuuvakuutus, mutta emme ole tapaturmavakuuttaneet kurssilaisia. Huolehdithan siis itse riittäväksi katsomastasi vakuutusturvasta.

Muuna aikana voit tiedustella omaa vastaavaa kurssia ryhmällesi.

485,00 €/ hlö. Sisältää kurssiohjelman täysihoidolla.

Helmikuu 2024
Vk Ma Ti Ke To Pe La Su
5 29 30 31 1 2 3 4
6 5 6 7 8 9 10 11
7 12 13 14 15 16 17 18
8 19 20 21 22 23 24 25
9 26 27 28 29 1 2 3
Saatavilla Ei saatavilla Valittu
Tarkista kenttä
Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Auringonlasku Jänissaaressa

Auringonlaskun aikaan - iltaristeily jokiveneellä perjantaina 4.8., 11.8. ja 1.9.2023

30 € / hlö. Lapset alle 15-v. 15,00 €/ hlö.
Koe syyskesä taikaa Koitajoen ja Nuorajärven kauneudessa auringonlaskun aikaan tällä ainutlaatuisella...
Sijainti Möhkö
Varaa
Jokiveneretkeläiset

Maisemaretki rajalle - jokiveneellä Petkeljärveltä

15€ / hlö. Lapset alle 15-v. 10,00 €/ hlö.
Lähde Petkeljärveltä käsin piipahtamaan rajan tuntumassa vesiteitse. Samalla pääset näkemään Petkeljärven...
Sijainti Möhkö
Varaa
Tsasouna

Opastettu kierros Parppeinvaaran runokylässä

6 / 8 € / hlö, opastettu kierros 70 € / kantelemusiikilla 90 €.
Opastus Parppeinvaaran runokylässä Parppeinvaaran runokylässä yhdistyvät karjalaisen kulttuurin...
Sijainti Parppeinvaara
Varaa