Nykykarjalainen pitoateria
on koottu karjalaista perinnettä kunnioittaen, oman alueen persoonalla höystettynä.
Aterian ehdottomia hittituotteita ovat talon piirooleipomossa valmistetut uunituoreet piiroot ja ilomantsilaiset vatruskat. Ruokailu alkaa karjalaiseen tapaan monipuolisesta alkupalapöydästä, jota koristavat erilaiset kalaisat alkupalat ja runsaat salaatit. Pääruokana herkutellaan kermakuorrutteisella lohella, sekä uunissa pitkään haudutetulla karjalanpaistilla lisukkeineen. Jälkiruokana nautitaan metsänantimia marjakiisselin muodossa, sekä kahvia ja haudutettua teetä.
Sopimuksen mukaan pitoateria saatavilla ryhmille ympäri vuoden. Ennakkotilauksesta mahdollista ostaa perinneleipomosta kotiinviemisiksi karjalanpiirakoita ja Ilomantsilaisia vatruskoita. Täältä löydät lisää tietoa perinneleipomon valikoimasta ja hinnoista.
Tästä pääset tutustumaan pitoaterian sisältöön
Nykykarjalainen pitoateria katettuna seuraavasti v.2025:
Muuna aikana palvelemme ryhmiä ennakkotilauksesta, ota rohkeasti yhteyttä!
Maaliskuussa:
La 1.3. klo 11:00 - 15:00
La 8.3. klo 11:00 - 15:00
Toukokuussa:
Sunnuntaisin klo 11:00 - 15:00
(Huom! Su 11.5. katettuna äitienpäivälounas,
lisätietoja tuolloin katettavasta menusta ja kattauksista löydät tästä painamalla)
Kesäkuussa:
Päivittäin klo 11:00 - 16:00
(poikkeuksena juhannusaatto pe 20.6. jolloin ravintola suljettu)
Heinäkuussa:
Päivittäin klo 11:00 - 18:00
Elokuussa:
1.-17.8. välisenä aikana klo 11:00 - 16:00
Karhufestivaalien aikaan palvelemme pidennetyin aukioloajoin:
Pe-la 15.-16.8. klo 11:00 -18:00
18.-31.8. välisenä aikana klo 11:00 -15:00
Syyskuussa:
Sunnuntaisin klo 11:00 - 15:00
Lokakuussa:
La 11.10. klo 11:00 -15:00
La 18.10. klo 11:00 -15:00
Marraskuussa:
Pyhäinpäivänä la 1.11. klo 11:00 -15:00
Ryhmille 27€/hlö (sis. alv 14 %)
Ryhmäehdot:
Ryhmän minimikoko 16 aikuista, jossa joka 16. asiakas vapaapaikalla, vapaapaikkoja max. 2 hlö / ryhmä.
Ennakkovaraus ja yhteislasku.
Kapasiteetti: vaihtelee 90-140 paikan välillä/ ruokailijoiden määrä yhtä aikaa (ravintolan ala- ja yläsali)