Luovuutta luonnosta -hyvinvointipäivä

Luovuutta luonnosta -hyvinvointipäivä

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö
metsän sylissä
Luovuutta luonnosta -hyvnvointipäivä
Välillä on hyvä herkutella hyvällä ruualla
Luonto on täynnä aarteita
Metsämieli -retkellä rauhoitutaan
Metsämieliretkeläiset yhdessä
metsän sylissä
Luovuutta luonnosta -hyvnvointipäivä
Välillä on hyvä herkutella hyvällä ruualla
Luonto on täynnä aarteita
Metsämieli -retkellä rauhoitutaan
Metsämieliretkeläiset yhdessä

Min 4 hlö
Max 15 hlö

LUOVUUTTA LUONNOSTA – hyvinvointipäivä

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Kenelle: 4–15 hlö ryhmille

Kesto: 6 h

Vietä erilainen päivä yhdessä ystäviesi tai työkavereidesi kanssa. Anna ajatuksille tilaa ja rauhoitu luonnon keskellä. Päästä luovuutesi valloilleen ja keskity käsillä tekemiseen. Löydä luovuuden ilo ja voimaannu luonnosta.

Ryhmän saapuessa Möhköön ovat tervetulokahvit odottamassa Mantan Majatalolla. Kahvittelun lomassa tutustumme Metsämieleen, joka on Sirpa Arvosen kehittämä hyvinvointimenetelmä, joka perustuu tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointivaikutuksesta.

Kahvien jälkeen on aika suunnata Metsämieli -retkelle, jonka aikana tehdään ohjatusti erilaisia läsnäolo- ja mielentaitoharjoitteita, jotka vahvistavat luonnon meissä synnyttämiä positiivisia vaikutuksia. Retki suuntautuu Möhkön ruukin puistoalueelle, joka tarjoaa harjoitteille ainutlaatuisen ympäristön.

Palattuamme takaisin Mantan Majatalolle ryhmää odottaa herkullinen noutopöytään katettu lounas, joka nautitaan kiireettömästi hyvästä seurasta nauttien.

Kädentaitoihin paneutuminen on vuorossa lounaan jälkeen. Ryhmän etukäteen tekemän valinnan mukaan luvassa on ohjattu työpaja makrameetöiden tai luontoteemaisten korujen parissa. Mitä siitä syntyykään, kun luovuuden päästää valloilleen ja innoitusta hakee luonnon äärettömästä aarreaitasta? Yhteinen ilo ja käsillä tekemisen riemu täyttää talon. Jokainen valmistaa itselleen käsityön, jonka saa muistoksi mukaansa.

Kätten jälkiä ihastellessa on hyvä päivän päätteeksi kokoontua vielä kahvikupposen ääreen herkuttelemaan makeilla herkuilla, joita Mantan Majatalon keittiössä on loihdittu ryhmää varten.

Kaikki retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella, Mantan Luontopalveluiden oppaiden johdolla. Metsämieli- retken ohjaa koulutettu Metsämieli-ohjaaja.

Retken hinta: Alkaen 85,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää edellä kuvatun ohjelman ohjauksineen, tarjoiluineen, varusteineen, materiaaleineen ja välineineen. Hintaan sisältyy myös vastuuvakuutus ja alv 10-24 %.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja jalkineet, mukaan on hyvä varata myös juomapullo, istuinalusta ja reppu.

Oheispalvelut: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, kokouspalvelut, tiimiseikkailut ja luontoaktiviteetit.

Lisätiedot ja varaukset:

Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com , 040 8616 373

Möhkö, ihan idässä. Tänne kiire ei ole tehnyt kotiaan.

Avaa tulostettava esite

Tutustu Metsämieli-menetelmään

 

Alkaen 85,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.

Möhkön Manta
Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Möhkön ruukin museotuokio

alk. 6 eur/hlö
Opastustuokio viikoittain vaihtuvalla teemalla perjantaisin 1.7.-5.8. klo 14.00.
Möhkö

Karjalaista kulttuuria parppeinvaaralla- yhteispaketti

30 €/hlö (sis. nykykarjalaisen pitoaterian ja museoalueen pääsymaksun)
Karjalaisen kulttuurin paketissamme yhdistyvät runokylän monipuolinen kulttuuritarjonta ja Ravintola...
Parppeinvaara

Runolaulun jäljillä

6 / 8 € / hlö
Runolaulu on vuosisatojen ajan rytmittänyt ihmisten elämää Ilomantsissa. Kalevalamittainen runolaulu näytteli...
Parppeinvaara