Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Möhköntie 210, 82980 Möhkö
Juustokakku
Täytekakku kruuna juhlapöydän
Juhlava kahvikattaus
Mantan Majatalon Lanssi-sali juhlakattauksessa
Voileipäkakkuja
Piparkakkujäädykkeitä
Ylioppilaan juhlapöytä
Hääjuhlien kattaus
Ristiäistarjoiluja
Juustokakku
Täytekakku kruuna juhlapöydän
Juhlava kahvikattaus
Mantan Majatalon Lanssi-sali juhlakattauksessa
Voileipäkakkuja
Piparkakkujäädykkeitä
Ylioppilaan juhlapöytä
Hääjuhlien kattaus
Ristiäistarjoiluja

Min 6 hlö
Kesto 1 - 1

Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Juhla- ja pitopalvelut erilaisin juhliin ja tilaisuuksiin järjestyvät vaivattomasti kauttamme. Tilaisuuden voi järjestää Mantan Majatalon viihtyisissä tiloissa, joissa mahtuu mukavasti juhlimaan sisätiloissa ympäri vuoden 60 henkilö. Sulan maan aikaan Mantan Majatalon pihapiirissä käytettävissä on myös tilava juhlateltta 30 henkilölle. Kesäkaudella käytössä on myös Möhkön Manta-laiva ympäristöineen. Manta tarjoaa tunnelmalliset tilat 30-40 henkilölle. Toteutamme ruokailu-, kahvi- ja pitopalveluja myös maastoruokailuna eri kohteissa.

Sopimuksen mukaan toteutamme pitopalvelutarjoiluja myös asiakkaan valitsemassa juhlatilassa.Voit siis juhlia Mantan Majatalolla tai valita juhlapaikaksi jonkin muun tilan. Kysy lisää eri vaihtoehdoista, autamme juhlitilan valinnassa mielellämme.

Juhlatilaisuuksien ja pitopalveluiden toteutuksesta annamme aina erillisen tarjouksen, jossa huomioimme jokaisen tilaisuuden erityistarpeet asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme toteuttaa pitopalvelun alusta loppuun saakka tai vain valmistaa tilatut tarjottavat Mantan Majatalolta noudettaviksi.

Ruokalistoistamme saat apua tarjoilujen suunnitteluun

Ruokalistat -sivuiltamme löydät useita erilaisia, hyväksi havaittuja vaihtoehtoja helpottamaan juhlien ja tilaisuuksien tarjoilujen suunnittelua. Muokkaamme tarvittaessa valmiita menujamme asiakkaan toiveiden pohjalta.

Kakkuja moneen makuun

Tilauksesta teemme myös erilaisia kakkuja ja leivonnaisia. Valikoimaamme kuuluvat karjalanpiirakat, vatruskat, erilaiset täyte- juusto- ja voileipäkakut ja monet muut herkut. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin, näin varmistaa parhaiten palvelun saatavuuden.

Muistilista pitopalveluasiakkaallemme

Jos tarjoilu toteutetaan tiloissamme menujemme hintoihin sisältyy tilojemme käyttö kahvituksissa tunnin ajaksi ja ruokailuiden yhteydessä kahden tunnin ajaksi. Pidemmästä viipymästä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Tarjoilun henkilöhintaan vaikuttava ryhmäkoko katsotaan aikuisista ja yli 12-vuotiaista henkilöistä. Lapset alle 12-vuotta -50 % aikuisen hinnasta ja lapset alle 4-vuotta ryhmän mukana vapaasti.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen, 7 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyn henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Jos ruokailijoita on vahvistettua henkilömäärää enemmän, laskutus tapahtuu toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laktoosittoman ruokavalion huomioimme automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus!

Lisätiedot mohkonmanta@luukku.com  ja 040 861 6373.

Tarjouspyynnön voit lähettää myös suoraan oheisella lomakkeella.

Pitopalvelujen hinnat pohjautuvat aina tarjoukseen.

Ota yhteyttä

Möhkön Manta
Möhköntie 210, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

TILAUSRETKI. 145,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 6-12 hlö, käytössä yksi vene. 125,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 13-20 hlö, käytössä kaksi venettä. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.
Kisaile itsesi ja ryhmäsi kanssa.  Osaatteko edetä hissukseen?   Maltatteko pysähtyä tutkimaan, miten...
Möhkö

Möhkö ja Petkeljärvi tutuksi - veneillen ja pyöräillen

Hinta: 50 €/ hlö. Hintaan sisältyy jokivenekuljetus yhteen suuntaan, pyörävuokra, tarvittavat pyöräkaluston kuljetukset ja reittikartta pyöräilyyn.
Yhdistä kaksi mainiota aktiviteettia samaan retkeen. Nauti jokivenekyydistä ja pyöräile pitkin Rajan polkua....
Möhkö

Kokan kohinaa – jokiveneretki tiistaisin 14.6.-2.8.2022

25€ / hlö. Lapset alle 15-v. 12,50 €/ hlö.
Ikiaikainen Koitajoki kutsuu retkelle! Retkeen sisältyy kahvit kahvileivän kera Savottakahvila Möhkön...
Möhkö