Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Möhkön Manta
Möhköntie 210, 82980 Möhkö
Juustokakku
Täytekakku kruuna juhlapöydän
Juhlava kahvikattaus
Mantan Majatalon Lanssi-sali juhlakattauksessa
Voileipäkakkuja
Piparkakkujäädykkeitä
Ylioppilaan juhlapöytä
Hääjuhlien kattaus
Ristiäistarjoiluja
Juustokakku
Täytekakku kruuna juhlapöydän
Juhlava kahvikattaus
Mantan Majatalon Lanssi-sali juhlakattauksessa
Voileipäkakkuja
Piparkakkujäädykkeitä
Ylioppilaan juhlapöytä
Hääjuhlien kattaus
Ristiäistarjoiluja

Pitopalvelut Mantan Majatalon malliin

Juhla- ja pitopalvelut erilaisin juhliin ja tilaisuuksiin järjestyvät vaivattomasti kauttamme. Tilaisuuden voi järjestää Mantan Majatalon viihtyisissä tiloissa, joissa mahtuu mukavasti juhlimaan sisätiloissa ympäri vuoden 60 henkilö. Sulan maan aikaan Mantan Majatalon pihapiirissä käytettävissä on myös tilava juhlateltta 30 henkilölle. Kesäkaudella käytössä on myös Möhkön Manta-laiva ympäristöineen. Manta tarjoaa tunnelmalliset tilat 30-40 henkilölle. Toteutamme ruokailu-, kahvi- ja pitopalveluja myös maastoruokailuna eri kohteissa.

Sopimuksen mukaan toteutamme pitopalvelutarjoiluja myös asiakkaan valitsemassa juhlatilassa.Voit siis juhlia Mantan Majatalolla tai valita juhlapaikaksi jonkin muun tilan. Kysy lisää eri vaihtoehdoista, autamme juhlitilan valinnassa mielellämme.

Juhlatilaisuuksien ja pitopalveluiden toteutuksesta annamme aina erillisen tarjouksen, jossa huomioimme jokaisen tilaisuuden erityistarpeet asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme toteuttaa pitopalvelun alusta loppuun saakka tai vain valmistaa tilatut tarjottavat Mantan Majatalolta noudettaviksi.

Ruokalistoistamme saat apua tarjoilujen suunnitteluun

Ruokalistat -sivuiltamme löydät useita erilaisia, hyväksi havaittuja vaihtoehtoja helpottamaan juhlien ja tilaisuuksien tarjoilujen suunnittelua. Muokkaamme tarvittaessa valmiita menujamme asiakkaan toiveiden pohjalta.

Kakkuja moneen makuun

Tilauksesta teemme myös erilaisia kakkuja ja leivonnaisia. Valikoimaamme kuuluvat karjalanpiirakat, vatruskat, erilaiset täyte- juusto- ja voileipäkakut ja monet muut herkut. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin, näin varmistaa parhaiten palvelun saatavuuden.

Muistilista pitopalveluasiakkaallemme

Jos tarjoilu toteutetaan tiloissamme menujemme hintoihin sisältyy tilojemme käyttö kahvituksissa tunnin ajaksi ja ruokailuiden yhteydessä kahden tunnin ajaksi. Pidemmästä viipymästä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Tarjoilun henkilöhintaan vaikuttava ryhmäkoko katsotaan aikuisista ja yli 12-vuotiaista henkilöistä. Lapset alle 12-vuotta -50 % aikuisen hinnasta ja lapset alle 4-vuotta ryhmän mukana vapaasti.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen, 7 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyn henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Jos ruokailijoita on vahvistettua henkilömäärää enemmän, laskutus tapahtuu toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laktoosittoman ruokavalion huomioimme automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus!

Lisätiedot mohkonmanta@luukku.com  ja 040 861 6373.

Tarjouspyynnön voit lähettää myös suoraan oheisella lomakkeella.

Pitopalvelujen hinnat pohjautuvat aina tarjoukseen.

Möhkön Manta
Möhköntie 210, 82980 Möhkö

Katso myös nämä

Talven taikaa Jänissaaressa -päiväretki

Retken hinta: 95,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 6 - 10 hlö. 75,00 €/ hlö, ryhmäkoon ollessa 11 - 16 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.
Unohda älylaitteet – ja lähde viettämään talvipäivää asumattoman saaren rikkomattomaan rauhaan....
Möhkö

Rummun synty ikiaikaisessa Jänissaaressa 9.-10.9.2023

470,00 €/ hlö. Sisältää kurssiohjelman täysihoidolla.
Tällä rummunvalmistuskurssilla Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa...
Möhkö

Metsämielen poluilla - ohjattu hyvinvointiretki

Alkaen 45,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 4-15 hlö. Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.
Lähde Metsämielen poluille. Unohda arjen aikataulut. Pysähdy hetkeksi. Anna aistien avautua. Kuuntele, mitä...
Möhkö